21-05-10

Alice snijft wel eens...

Ik moet jullie iets bekennen...
Ik durf wel eens te snuiven.
Deze week nog. M. en ik waren net thuis toen ik het al uit de zak haalde, de top eraf draaide en een goede snuif deed.
Hemels.....
Instant cast to the past...

Ik wordt terug gekatapulteerd naar die vakantie aan het strand van Miami.
Waar we op onze buik lagen te zonnen en de kustwacht die uit baywatch leek weggelopen te zijn bespieden.

Ik zit terug op het Turkse terrasje tijdens mijn eerste vakantie met M. waar we stipt om 17 uur een aperitiefje gingen drinken en toekomstplannen maakte.

Ik loop door de branding op Mallorca hand in hand met M. en kijk naar de 101 cafeetjes waar gepoetst wordt alvorens open te gaan. Ik hoor de spaanse obers naar elkaar roepen en zingen.

De zon schijnt op mijn rug en ik zit met een boek in mijn handen op de rand van het zwembad. Heel even kijk ik op om te zien dat M. al een tijdje naar me zit te kijken vanaf zijn strandstoel.

Mijn handen raken de druiventrosjes die nog niet klaar zijn om te plukken en mijn vader geeft me een deskundige uitleg over de wijn van de streek.

MIjn voeten zijn diep weggezonken in het zand, rondom mij niets anders dan kilometers en kilometers zand en de gids die lacht dat woestijnzand heel erg fijn is. M. moet me eruit trekken en mijn schoen gaan redden van de verstikkingsdood in zoveel zand.

Op een terrasje aan onze Belgische kust met mijn ganse familie kleuren mijn schouders rood van de zon en mijn hoofd van te veel sangria.

Ik zie K. haar vlammend rode haren oplichten in het zonlicht terwijl ze lachend enkele danspasjes over de kaaien maakt.

En het is bijna weer zover....
Weer nieuwe herinneringen die we kunnen gaan bij elkaar sprokkelen binnen 14 dagen.
Volgend jaar wanneer ik de tube zonnecreme opendraai en eraan snuif zal ik hopelijk mooie herinneringen hebben van deze vakantie.

Commentaren

Hey! IK heb me steevast voorgenomen om op je blog elke dag eens te komen piepen wat een lekkere smakelijke nieuwsjes te bieden hebt. IK vertelde mijn man dat ik een leuk blogje ontdekt heb, en hij was redelijk vindingrijk en zei, als het een heksenkind is, had ze het misschien beter, Alice in onderland genoemd, en ik gaf hem nog gelijk ook!
Prettig weekend!

Gepost door: christa | 22-05-10

Haha :D
Hm, ik ga ook eens proberen snuiven..

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 25-05-10

De commentaren zijn gesloten.