14-06-10

Alice is a birthday girl!!!

Hoewel ik er eigenlijk niet ben... Ik zit op dit eigenste moment waarschijnlijk van een glaasje pastis te nippen en een hapje te nemen van stokbrood met olijventapenade... wil ik toch even zeggen "Happy birthday to me!"

Het was een rustig jaar... een jaar dat verder kabbelde en eigenlijk geen grote noemenswaardige gebeurtenissen plaatsvonden of wereldschokkende zaken gebeurde.
Het was een jaar waarin M. en ik nog een beetje handige harry bleven speelde en onze achterkamer verbouwde en onze tuin helemaal herinrichtte.
Het was het jaar waarin ik besefte dat er nog andere mannen rondlopen op de wereld dan mijn lieve M. Dat er andere mannen zijn die me compleet van mijn stuk kunnen brengen en de wereld eventjes op zijn kop kunnen zetten.
Het was het jaar dat ik aan mijn heksjesopleiding begon.
Het was het jaar waarin ik bakte en kookte dat het een lieve lust was. Het jaar waarin ik meer en meer leerde dat de keuken de enige plek is waar ik volledig tot rust kom.
Het was het jaar waarin ik voor de allereerste keer rauwe oesters at, zelf alcohol stookte en likeur maakte. (Checking it of mijn levenslijst.)

Maar echt noemenswaardige zaken? Neen... het was een jaar met tranen, warme glimlachen, over de grond rollen van het lachen, dikke knuffels, lieve vrienden en een warme thuis.

En toch... hier sta ik dan. Met nog steeds dezelfde baan (maar nu wel met opslag!). Met hetzelfde stramien van leven. Zonder enige inspanning te hebben gedaan om mijn dromen na te streven.

En dat ga ik dus onmiddellijk veranderen. Na mijn vakantie gaan M. en ik langst bij de kokschool. Ik wil namelijk erg graag aan mijn opleiding beginnen.
And so I am still trying to find my place in the world!

11:45 Gepost door Alice in Just Alice | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Happy B-day! Geniet ervan! x

Gepost door: ejsa | 14-06-10

Gelukkige verjaardag en veel succes met het verwezelijken van je dromen
Groetjes

Daisy

Gepost door: Daisy | 14-06-10

Gelukkige verjaardag, Alice!

Gepost door: Lilaea | 14-06-10

Ik hoop dat je een fijne verjaardag had, gefeliciteerd.

Gepost door: Danique | 15-06-10

De commentaren zijn gesloten.