19-08-10

Alice voor Nils

Lieverd,

Gelukkige verjaardag. Een beetje te laat ik weet het. Vorige week zou je 29 geworden zijn.
Het laatste jaartje met een 2 voor.
Ik was je niet vergeten hoor lieverd... helemaal niet. Je bent nogsteeds elke dag in mijn hoofdje en nog meer in mijn hart.
Neen, ik was onder narcose op het ogenblik dat we een fles bubbels zouden hebben opgetrokken. Het eerste jaar dat ik niet moest voelen hoe het voelt om je geen drie zoenen te geven.
Het eerste jaar dat ik niet moet beseffen dat er geen bubbels zijn, dat er geen drie zoenen komen en dat we niet gaan dansen aan de Schelde.

Het eerste waar ik aan dacht toen ik wakker werd uit de narcose was aan jou. Jij was de eerste naam die in mijn hoofd kwam toen ik met mijn ogen knipperde.
Ik heb dit jaar niet gehuild, ook de dagen erna niet. Kennelijk wordt het elk jaar makkelijker. Makkelijker om aan je te denken. Makkelijker om aan ons te denken. Makkelijker om te beseffen dat het mooi was.

En toch... ik wou je zoveel vertellen. Ik wil het met je hebben over M. en zijn nieuwe job. Ik wil je commentaren horen op zijn verhalen over de luchthaven. Ik wil weer eens met je over de meir lopen, hand in hand. Er is een nieuwe koffiezaak waar ze tekening maken in je koffieschuim. De uitbater is trouwens helemaal je type. Ik wil het met je hebben over mijn werk, waar ik niet van hou. Ik wil je mening horen over mijn promotie, over een boek dat ik aan het lezen ben en over die appeltaart die ik enkele dagen geleden uitprobeerde. Ik wil zo graag van je weten wat je van dit jaar verwacht. Ik wil horen dat we eindelijk werk gaan maken van die citytrip naar Milaan. En ik wil je vertellen dat iemand erg langzaam je plaats aan het innemen is. Hij is door mijn muur van bescherming aan het gaan. Ik wil weten wat je daar van vindt.

Ik wil je voelen, horen, ruiken... ik wil je zo graag nog eens bij mij.

Gelukkige verjaardag lieverd. Ik hou nog altijd van je.

15:28 Gepost door Alice in Just Alice | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

snik, snik, ach Aliceke, hier geef ik geen commentaar op, beter eventjes zwijgen , lijkt me het beste!
Dikke kus!

Gepost door: christa | 19-08-10

De commentaren zijn gesloten.