07-12-10

Alice zag sinterklaas passeren

De sint is in stilte mijn huisje gepasseerd.
Hoewel dat niet helemaal waar is. Zaterdag bakte de hubby en ik gevulde speculaas en met de overgebleven speculaas fabriceerde hij een speculazen hart voor mij.
Voor mijn sinterklaas zei hij er heel uitdrukkelijk bij.
Hijzelf en fab doggy mochten wel hun schoentje zetten. Allee ja, de hubby plaatste een stalen werkbottin met een worteltje erin voor de deur (kan iemand mijn mannetje eens uitleggen dat de sint door de schoorsteen komt?) en vermits fab doggy geen schoentje heeft plaatste ik voor hem zijn slaapschaap (oke... mijn hond heeft een knuffelbeest, so what?) voor de deur.
Eens hubby and doggy in hun bedje lagen stopte ik wat lekkers in hun schoen/schaap. Voor de echtgenoot Werters echte snoepjes en voor de doggy een heel pakje worstjes. Nog geen twee minuten nadat ik Sint had gespeeld moesten mijn twee heren natuurlijk al gaan kijken. De sint passeerde dus zondagavond om half tien :D.

De rest van het weekend verliep rustig. We bakte en kookte heel wat af.
We vierde onze huwelijksverjaardag en keken samen naar toy story 3.
En ja, ik huilde een klein beetje in mijn zetel. Want bij het afgeven van het speelgoed moest ik toch even denken aan mijn eigen speelgoed van jaren geleden. Enkel mijn knuffelhond overleefde de vuilbak en brengt zijn oude dag nu door warm in ons tweepersoonsbed.
Maandag trokken we richting 't stad om in opdracht van mijn papa kerstcadeautjes te kopen voor la mama.
Papa speelt graag op safe en stuurt zijn dochter uit, die 100% zeker weet wat mama leuk vind.
M. trakteerde me op een lekkere kom warme chocolademelk en ik hem op een bezoekje aan Quick. Mij doe je daar niet echt een plezier mee, maar ik weet dat de echtgenoot zo nu en dan nood heeft aan een shot onidentificeerbaar vlees, kartonnenbroodjes en 1,5 liter cola.
Een bezoekje aan de bank bracht ons gesprek dan weer op een uitvaartverzekering. En we besloten daar de komende dagen wat meer info over in te winnen.
Even werd er nog getwijfeld om naar de middernachtopening te gaan van game mania want daar werd de nieuwe release van cata (een nieuwe upgrade van wow) uitgebreid gevierd. Maar vermits de wekker om kwart na vijf al zou afgaan.

15:51 Gepost door Alice in Ons gezinnetje, Vrije tijd | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ja die uitbreiding... 7 december stond al lang in Teamo z'n agenda aangeduid se... Veel plezier ermee ;)

Gepost door: LJ | 08-12-10

Hey Alice
Wij hebben ook een uitvaartverzekering maar niet van Dela, die is veel duurder dan die wij hebben, ( Axa) dit even ter informatie! Mijn kids hebben hun vader al mogen begraven, mijn eerste echtgenoot en ik wil ze dat geen tweede keer aandoen! Bovendien wil ik ook alles regelen zoals ik het wil!
Misschien raar om daar op 49-jarige leeftijg mee bezig tegen zijn maar ik vind da even vanzelfsprekend als andere dingen!

Wat sinterklaas betreft, ik had reeds een sinterklaarsfeestje georganiseerd toen ons Canadeesje hier was, en ik was ietsiepietsie ontgoocheld, iedereen kreeg iets, met uitzondering van ikke! tja, ik ben ook maar een mens zeker hé!
groetjes
Aja mijn zoon die naar Canada emigreert is ook een fervent wowerke!Hij is er ooit mee gestopt, heeft zijn account verkocht en is dan herbegonnen.
groetjes

Gepost door: christa | 08-12-10

De commentaren zijn gesloten.