16-02-11

WW week 1

De eerste week zit erop en met resultaat.
Gisteren was er 3,6 kilo af.
Ja dat is enorm veel. Gigantisch veel zelf.
Maar niet abnormaal voor mij.
Ik val altijd heel erg veel af de eerste week. 80% daarvan is vocht dat ik kwijt raak.
Maar dan nog, ik ben heel content met mijn resultaat.
We hebben het trouwens toch maar effe gecheckt op andere weegschalen, omdat we dachten dat de onze een beetje kadul sloeg. Maar neen, zelf na het proberen van anderen bleef het resultaat 3,6 kilo minder.
De eerste week is redelijk vlot gegaan. Ik heb niet echt het gevoel dat ik aan het diëten ben.
Natuurlijk geen koffiekoeken, frietjes en vooral geen chips. (En dat at ik elke dag he chips. Chips is mijn kryptoniet!)
Maar honger heb ik geen moment gehad. En ook mijn foodblog die ik nu al enkele jaren heb heeft er niet onder moeten lijden.
Ik post nog steeds receptjes alleen een beetje aangepast.
Dus geen moment honger. Wel opeens veel fruit en groenten in huis.
Volgens de hubby, de meeste fruit en groenten die hij in jaren heeft gezien.
En ik moet hem gelijk geven, waar ik vroeger een koek meenam naar het werk is dat vervangen door appel, banaan, tomaatjes en een mager puddingetje.
Maar verder is deze week me dus redelijk vlot afgegaan.
Ik denk dat het moeilijker is voor mijn wettelijke echtgenoot. Die het regelmatig heeft over "frietjes van de frituur hoeveel punten zijn dat?" en "pizza hoeveel moet je daar voor rekenen?" Terwijl ik daar zeker de eerste weken nog niet echt behoefte aan heb.
Hup naar de tweede week!

07:40 Gepost door Alice in WW | Permalink | Commentaren (4) | Tags: weight watchers, afvallen |  Facebook |

Commentaren

Dat is karakter hebben!! Goed gedaan!

Gepost door: LJ | 16-02-11

Super! Ik hou het meestal al geen volle week uit ;-). Doe zo voort! Ik hing vroeger altijd een mooi kleedje (waar ik niet meer in kon) aan mijn kast, om mij eraan te herinneren waarom ik op dieet ging...

Mijn nog niet zo wettige echtgenoot is nog mee gegaan op dieet met de WW... Hoewel hij eigenlijk mager is (en dus niet zou mogen), en het toch frustrerend is dat hij tien punten meer mocht eten dan ik of zo :p.

Gepost door: Ladybird | 16-02-11

- 3,6? Wow, respect! Geeft moed, hè!

Gepost door: Tita | 16-02-11

Hey Alice! Dat is in elk geval een vliegende start! En idd de eerste kilootjes gaan het er makkelijkst af, maar bon, het moedigt wel aan! Ik moet er dringend ook aan beginnen maar door een slokdarmontsteking, mag ik nu liefst geen tomaten , geen citrusvruchten , geen koffie en zo eten en drinken en geef nu toe met tomaat kan je flink fantaseren en afvallen, ik kan me namelijk vullen aan een stukje gegrilde kip met een verse ratatouille, maar daar heb je veel tomaten voor nodig, nietwaar. Ik vrees dat ik het met maaltijdshakes zal proberen , maar k heb het knoppeke nog niet omgedraaid!

Veel succes!
Christa

Gepost door: christa | 17-02-11

De commentaren zijn gesloten.