28-02-11

Challenge 13: mijn week

Maandag --> Een rustig kabbelend dagje. De hubby had de late dus kwam pas erg laat thuis. Het was dus fab doggy, ik en onze wii. Waarbij we ons verdiepte in supermario.

Dinsdag --> Nog zo een rustig dagje. Waarbij mijn gehakt rot bleek te zijn en ik dus maar een pasta in elkaar flanste die op niet veel trok.

Woensdag --> Een dagje waarop ik zo moe was, dat ik amper mijn ogen kon openhouden. De laatste dag van M. zijn lates, dus kroop hij rond middernacht bij mij in bed en sliepen we als marmotjes.

Donderdag --> Een dagje vrij met ons tweetjes. Richting shopping center voor de aanschaf van nieuwe broeken. Want tja.... mijn kast is in twee stukken verdeelt. Veel te grote broeken, van toen ik echt op mijn dikst was (voor het maagringavontuur) en veel te kleine broeken (van periodes waarin mij mij als mollig en gezet omschreef in plaats van als vet.) Dus werd het tijd voor een tijdelijke nieuwe aanschaf. De "overbruggingsbroek" laten we het zo noemen. Daarna zetten we koers naar carrefour, waar ze een redelijk groot gamma engelse weight watchers producten hebben en een game mania, waar ze nog een Wii tomb raider hadden. Hip hoi dus! Een korte stop bij Quick, voor een big Mac voor M. en niks voor mij later. Zetten we terug koers naar huis, waar we met onze zeer fab doggies een wandeling gingen maken.

Vrijdag --> De dag waarop ik M. belde van op mijn werk dat ik me doodziek voelde. 4 minuten voor het einde van mijn werkdag vertrok ik. (domme geit, had veel vroeger moeten vertrekken!) Om thuis te beginnen overgeven, door het ventje onder een dekentje ondergestopt te worden en met barstende hoofdpijn de klok rond te slapen. Hevigste migraineaanval sinds jaren!

Zaterdag --> Naar de markt met mijn ouders. Lekkere verse groentjes en fruit inslaan voor het weekend. Terug thuis tomb raider testen. Tegen drie uur ongelooflijk happy zijn dat de hubby thuis is van zijn werk. Ons klaarmaken voor mijn bomma haar verjaardagsfeestje. De bomma ongelooflijk happy zien over haar gekregen oorbellen. Verlekkerd naar een kriekenkoffiekoek kijken en hem toch aan mijn neus laten voorbij gaan. Daarna met M. lekker thuis in de zetel, tranen met tuiten lachen met Miranda op één.

Zondag --> Om kwart na zes al uit bed. Geschrokken wakker geworden omdat hubby lief niet naast me lag. Pas langzaam beseffen dat hij gaan werken is. Om half acht al door het bos trotten met fab doggy 2. Rond half negen naar mijn ouders vertrekken voor een ontbijtje. Daarna terug naar huis. De keuken gepoetst, de tuin gesnoeid, fab doggy zijn kamer gepoetst, de badkamer gepoetst, wortelsoep gemaakt en toen ik net een half uurtje neerzat blij zijn dat de hubby vroeger binnenkomt! Met ons tweetjes en fab doggy naar het park voor een stevige wandeling. Daarna nog even koffie drinken bij de bomma. De rest van dag namiddag onderuit in de zetel, club campingn, jamie oliver en vlaanderen vakantieland volgen elkaar op. Daarna WW verantwoordelijke struisvogelsteak met frietjes, roomsaus en veldsla. Jammie. Terug naar de zetel, tijd voor een nieuwe code 37 en daarna de film 8 MM. Die stond al 2 jaar op onze digibox en het werd toch wel tijd om die te kijken. Na code 37 die over snuff movies ging.. nu dus een film die over snuff movies ging. Onder de indruk naar mijn bedje...

11:02 Gepost door Alice in 30 dagen challenge | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.