19-04-11

WW week 9

Jaja, alle vakantiekilo's zijn er terug af en zelf nog een 200 gram meer ook. De weegschaal klokte deze week mooi af op -1,7 kilo.
Week 9 staat bij mij in het teken van voor het eerst bijna al mijn weekpunten opgebruiken. Ik mag 42 weekpunten en heb er 35 van opgebruikt en toch nog met dit resultaat. Ik begin denk ik langzaam mijn angst te overwinnen.

Waar die punten dan naar zijn opgegaan?
Naar een heerlijk Marokkaans etentje met de echtgenoot. Eerst een zeer pittige harirrasoep. En daarna een heerlijke schotel couscous met lamsvlees. Een groot voordeel aan zo een couscous, superveel groentjes! Heb dan ook maar een beetje lamsvlees gegeten en mij te goed gedaan aan al die lekkere groentjes.

Naar een cornetto met caramelvulling. Ik kon het niet laten om me daar toch eentje van te nemen. En lekker dat ze waren. :D

Naar een milkshake op een zonnig terrasje met een vriendin. De lekkerste milkshake in lange tijd. Een special bij de chocoladebar, chocolademilkshake met kokosnoot. Om het terug wat goed te maken dronk ik bij het tweede rondje een fruitsapje. Zo had ik toch nog een beetje het gevoel goed bezig te zijn.

Naar frietjes van de frituur. De eerste keer in mijn WW avontuur. Het was dan ook 9 weken geleden dat we nog frietjes van de frituur gegeten hadden. En het viel me weer op dat ik de frietjes van onze frituur helemaal niet lekker vind. Dus de volgende keer dat ik besluit superveel punten uit te geven aan frietjes wil ik ze van een deftige frituur zodat ze mij samen verdorie!

Naar afhaalchinees... met de beste gebakken rijst ooit.

Naar een glaasje zelfgebrouwen rabarberlikeur... ik moest en zou hem proberen en kon niet wachten tot het volgende bbq feestje. Maar hij was lekker! Superlekker!

Dus ja, daar zijn mijn weekpuntjes naar opgegaan. Maar ik heb mooi alles opgeschreven in mijn dagboek. En altijd eerlijk geweest, niets ging door het mondje dat niet mooi genoteerd werd in het dagboek. En kennelijk met resultaat...

Week 10 wordt de week waarin ik met de fiets naar het werk begin te gaan. Extra beweging is altijd welkom, want ik ben mijn Wii aan het verwaarlozen. Maar dat heb ik goed gemaakt met een wandeling van 4 uur dit weekend. Dus het is niet dat ik als een luie patat in de zetel hang. :D

08:33 Gepost door Alice in WW | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat! ;-)
Ik ben ook van plan om wat meer te fietsen en te gaan lopen.
Ik heb echt niets meer van conditie sinds ik geen lichamelijke opvoeding meer heb.. Ik ben zelfs buiten adem als ik op het derde verdiep van mijn hoge school les heb.
En hm, chinees is altijd een aanrader, vietnamees trouwens ook!

Grtjs

Gepost door: Fairytale Girl | 19-04-11

Hey Aliceke,
Mijn dieet begint ook te lukken, allee t is te zeggen, de motivatie is! T is op een andere manier, maar t is wel makkelijk en k leid voorlopig nog geen honger.
groetjes

Gepost door: christa | 19-04-11

De commentaren zijn gesloten.