24-04-11

Om maar te zeggen dat het recept gelukt is... nadat ik bijkwam van het lachen :D

De inkomst: De oven aan 180°C voorverwarmen. De aubergines met een marge op de hele oppervlakte prikken. Ze omhullen in papier aluminium. Ze laten op een plaat van 40 tot 60 mn volgens uw oven braden. Zij moeten betreffen zwakkelinges. Laten tiédir. De knoflook pellen en hakken. De bladen van dragon bijschaven. Sinaasappelschillen terugkrijgen. Vervolgens de sinaasappel in sappen persen. De aubergines in de richting van de lengte tactvol openen zonder de huid te beschadigen. Het vlees terugtrekken met behulp van een lepel. Mixer het geheel. In een recipiënt, de eieren slaan. Het vlees van aubergine, de vloeibare creme, de sinaasappelschillen, het jus d'orange, de dragon, de knoflook, de noot van muskaat, de olijfolie toevoegen. Zouten en peperen. Mengen. De bladen over aubergine in een terrine, de huid kant de buitenkant tegen de wanden beschikken. De voorbereiding betalen. In de oven plaatsen en 45 laten koken mn. Laten afkoelen vervolgens aan de ijskast gedurende 1 uur plaatsen. Kou dienen.

:D

 


12:40 Gepost door Alice in Web | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Eum, k snap er geen jota van!
kopke is verward!

Gepost door: christa | 25-04-11

Hilarisch!!

Gepost door: LJ | 26-04-11

De commentaren zijn gesloten.