26-04-11

WW week 10... een week met gevolgen.

Het was echt een zalige week, zowel wat betreft het weer als genieten :D. En ja, genieten heeft soms zijn gevolgen. Zoals daar zijn 100 gram bijkomen zoals ik deze week. Maar bijkomen doe je meestel alleen als je iets "misdoet" en ik wist heel goed wat ik "misdaan" had.

In de loop van de week ben ik met mijn ventje gaan eten. Die ging vanaf vrijdag weer voor een reeks van 10 nachten op en dan hebben we graag een "momentje" om met ons tweetjes te genieten. En hoe gaat dat dan... je start met een glaasje cava en en portie pata negra. Heerlijk in het zonnetje met de man van mijn leven. Daarna mij tegoed gedaan aan een superlekkere ratatouille met lamsvlees en kroketjes. En als dessertje een creme brulee. Zowat mijn favoriet dessert in de hele wereld.

Het paasweekend zelf was eigenlijk al niet veel beter. Zondagmorgen werd ik voor een lekkere brunch bij mijn ouders verwacht. Maar daar heb ik het binnen de perken kunnen houden hoor. Twee pistoletjes met een klein stukje spek. Twee mini-koffiekoekjes en veel fruitsla. Alleen tegen de overheerlijke gerookte zalm heb ik geen neen kunnen zeggen. Maar onder het motto gezonde vetten heb ik mezelf dat al lang vergeven.
En dan het paasmenu dat ik s avonds kookte.
Een rucolasoepje met een hamkrokantje
Lamsvlees met een sausje van honing en lavendel met een flan van aubergines en gegrilde groene asperges en hertoginneaardapeltjes.
Een zabayone met verse bosvruchten.


Maandag ben ik wel helemaal uit de band gesprongen. Met mijn ouders naar Sint Anneke en daar serieus in de sangria gevlogen. Witte sangria met veel fruit... twee grote coupes. En die coupes werden begeleid met allerlei lekkere borrelhapjes.
Om een beetje terug bij mijn positieve te komen (want dat is dus het resultaat van 2 sangria's in de zon... je bent een klein beetje tipsie.) een lekkere croque hawai gegeten.
Daarna richting eigen tuin om daar nog gezellig verder te doen. Tegen dan was het drie uur en kwam het ventje ook uit zijn bedje.
En ja hoe gaat dat dan... geen zin om te koken, zo gezellig dus iedereen wil blijven zitten... dus frietjes van de frituur. Deze keer van een lekkere frituur! Een heel lekkere frituur!

Dus die 100 grammekes waren het mij wel waard, het was een week (end) om in te kaderen!

10:17 Gepost door Alice in WW | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ach ja Alice, volgende week beter! Morgen ga ik me ook eens wegen bij mijn ma, hier geen weegschaal. En donderdag moet ik naar de specialist waar ik de vorige keer 95 woog, k ben eens benieuwd! K hoop dat ik toch onder de 90 zit!
groetjes
Christa

Gepost door: christa | 28-04-11

De commentaren zijn gesloten.